Content display and search issues

I have…

  • Read the following guideline: Troubleshooting and Support | Squidex. I understand that my support request might get deleted if I do not follow the guideline.
  • Used code blocks with ``` to format my code examples like JSON or logs properly.

I’m submitting a…

  • Regression (a behavior that stopped working in a new release)
  • Bug report
  • Performance issue
  • Documentation issue or request

Current behavior

Some of our business users are having issues with the content display/search capabilities mentioned below on the Squidex production environment.

  1. Not able to view data for Display Name field for some of the schemas.

  1. Unable to search and add the WYSIWYG components using “select existing” overlay screen.

Expected behavior

Users should be able to view all available content, search and add existing components seamlessly.

Minimal reproduction of the problem

Environment

App Name: cargocrew-prod

  • Self hosted with docker
  • Self hosted with IIS
  • Self hosted with other version
  • Cloud version

Version: NA

Browser:

  • Chrome (desktop)
  • Chrome (Android)
  • Chrome (iOS)
  • Firefox
  • Safari (desktop)
  • Safari (iOS)
  • IE
  • Edge

Others:

Can you invite me with the same permissions: sebastian@squidex.io?

Could be a permission problem. If it is a bug, I will fix it asap, but I have to find the root cause.

@Sebastian

You are invited to the environment with same level of access. Please check and confirm.

I am also having same level of access, but it looks good to me… But the other business users from Australia region are facing issues.

Hi @Sebastian

Any update on the mentioned issues? Please let us know if you need any additional information from our end.

As mentioned in the chat:

I cannot reproduce it yet. I have found an issue with how assets are displayed but for the actual problem I cannot tell you the problem yet. Perhaps you get some browser logs from your colleagues